fredag 30 januari 2009

Film på min biografi!

Nja, det får jag nog vänta länge på. Men om det skulle vara nån från Hollywood som fick upp ögonen för mitt spännande liv så måste jag ju vara förberedd ;) så jag har funderat lite på vilken skådis som skulle få spela mig. Babben Larsson kanske, men nej hon är nog lite för gammal. Annars är hon Minnie Driver passande, men sist jag såg en film av henne så var hon alldeles för smal, kanske man kan få henne att äta upp sig en sisådär 30kg, bara för den goda sakens skull liksom. Vänta ska fråga mannen vad han tycker...

Eh...va...okej, han sa att Julia Roberts skulle passa!? Men den kommentaren får jag nog lägga till den mentala "Du är antingen bra smart (å ute efter sex) eller jävligt blind, eller så fattar du inte ens vad du svarade på"-högen. Den högen är rätt stor vid det här laget, kanske måste hyra ett extra förråd för jag börjar gå med huvudet snett pga denna hög.

Skit i det! Nu fortsätter vi att drömma...planera menar jag förstås ;) Mannen måste spelas av Jackie Chan för han är kort, ödmjuk, bra på självförsvar å har en underbar humor!

Min mamma, om hon överhuvudtaget får vara med, kan nog Cruella De Vil (Glenn Close) gestalta bra. Snygg men fullkommligt galen å självupptagen!

Jan Guillou passar min pappa tror jag. En intelligent besserwisser som säger det han tycker å tänker för högt, för bestämt å för enträget. Han tycker alla andra är korkade idioter som aldrig fattar ett smack, å han är känslomässigt gravt handikappad.

Mina nära vänner, en i norr å en i söder. Hon i norr är en liten finurlig en, som går å funderar mycket å helt plötsligt klämmer ur sig nått jävligt eftertänksamt. Hon har en massa energi å är galen i hundar å godis. Hmm...vem ska spela henne? *funderar så det knakar* JAAA, självklart Kakmonstret! Med en glimt av Uma Thurman för hon är vacker å en bad as ifall hon känner att det är nödvändigt ;)

Sandra Bullock får gestalta Södervännen, hon är inte rädd att få skit under naglarna, eller någon annanstans heller för den delen å hon ser snygg ut under tiden!

Nu har vi efter lite diskussion kommit fram till att Phoebe (Lisa Kudrow) i Vänner får spela mig. Hon är lika galen å ungefär lika logisk som jag ;) Å jävligt vacker oxå!

Vilken härlig blandning! Nu är det bara att vänta på att bli nerringd av producenter å skådisar!Det här kommer bli en superbra film, men vad ska den heta? Nån som har nått förslag? Mannens förslag "Mitt liv med hund" låtsas jag inte höra ;)
Å vem skulle spela dig i en film?

3 kommentarer:

Anonym sa...

*ASG* Det där var så jävla bra!! Annars tror jag Naomi Campbell skulle passa bra i rollen som mig oxå... Va? Vad menar du "inte riktigt lika"? Åh, jag längtar tills den filmen kommer ut!!! :D
/Angie

Fame sa...

*asg*...suveränt...men du Angie, ledsen att behöva säga det här men...

Anonym sa...

Hehe, NU har jag gjort den här utmaningen, eller åtminstone börjat på den.
http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.7302882