onsdag 11 mars 2009

Tänk om


Tänk om dom skulle vara öppna för homeopati, då fanns det en möjlighet att få upp elefanten utan mobilkran å en massa okända människor som kanske skrämmer henne. Tänk om. Då kunde man pilla i henne några små piller å så kanske hon skulle resa sig upp. Å hade inte det funkat DÅ kunde man sätta in annan hjälp. Jag menar dom som inte tror på homeopati säger ju att det inte funkar å då kan man alltså inte göra någon skada, förutsatt att man inte väntar för länge med att sätta in annan hjälp om man märker att homeopatin inte gör sitt jobb den gången(vilket beror på att fel medel getts).
Så varför inte försöka?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Tror du inte att elefanten redan har fått vatten?

S as in Supermom sa...

Det är mycket möjligt att den fått. Men nu pratade jag ju om homeopatmedel å inte vatten ;) Synd att vissa inte ens vill/vågar erkänna att det kan finnas saker utanför deras verklighet som har betydelse för andra.

Anonym sa...

Idiot. Du kan ju åka dit nästa gång de har en sjuk elefant och se om du kan saker och ting bättre än en veterinär.

S as in Supermom sa...

Tycker att det är bra fånigt att skriva idiot till någon. Det handlar inte om att jag eller du är idiot, det handlar om att vi har olika verkligheter. Inte kallar jag någon för idiot bara för att jag inte förstår mig på den personens sätt att tänka! Jag har lärt mig att visa respekt för andra å att inte dömma. Jag har inte på något sätt påstått att jag är bättre än en veterinär. Men dels har jag läst veterinärmedicin å dels så står det tydligt i artikeln att dom tillkallade veterinärerna inte vet vad som är fel å inte heller kan få upp elefanten.
Nu kommer jag inte svara på fler anonyma kommentarer som är sarkastiska eller rent av otrevliga.