måndag 10 augusti 2009

Plötsligt händer det!


Vi kastade vår soffa (som egentligen var en 120-säng som vi haft i evigheter och som föruom att den luktade kattpiss var otillbörligt ranglig) för två månader sedan i tron om att den snart skulle vara ersatt med en riktig soffa. Nån billig, men fin, soffa från någon människa som envisas med att redekorera sitt hem minst en gång om året och då säljer ut alla möbler för att få plats med dom nya, i årets rätta färger å mönster. Så långt var vår plan perfekt. Sen brakade vår bil. Den har nu stått i drygt en månad och vi har ingen aning om vad felet är. Kan inte ta den till verkstan efter vi inte vet om vi kan betala verkstan dom 300-40.000kr det brukar kosta när man lämnar in en bil med ett oidentifierat problem. Så den står där den står. Ingen bil = ingen soffa.
I allt för många veckor har vi suttit i gröna plaststolar, dom som vi egentligen köpte till balkongen, i vardagsrummet. Inte nån värst mysfaktor kan jag säga.

Så igår frågade vår granne om vi ville ha hennes soffa för hon skulle köpa ny! Den är lite fläckig, hon har 7 hundar, men med en filt över helt okej. Tänk hur bra det kan ordna sig :) Tack Universum!

2 kommentarer:

Famebabe sa...

Lööööövley!!

Anonym sa...

Aaaah, vad bra det blev ju! Gick det bra att bära hem den då? Ser tung ut tycker jag :/ Kom ihåg nu: D-I-V-A-N. ;p
/Angie